Demokratiske dage (31. maj – 5. juni) 

Fra fredag den 31. maj til den 5 juni er visionen at fremme den demokratiske samtale. I 2023 tog vi det første initiativ til demokratiske dage og i år gør vi det igen.
Et arrangement der i år skal fejre grundlovsdagen i byen og som har til hensigt at trække den politiske debat ud i det offentlige rum for på den måde at blive klogere på den politiske dagsorden og på hvad der foregår i vores by. Fra foredrag om hvordan du som borger kan få indflydelse på beslutninger der tages i byrådssalen til samtalen med vores lokale politikker. 

Teater i Efteråret

Haslev har flere lokale teatre og frivillige foreninger som årligt fremmer det lokale teater- og kulturtilbud. Aktørerne tæller bl.a. Teater Vi Tør, Departementet, Spotlight og Haslev Teaterforening som alle er med til at skabe teateroplevelser i verdensklasse. I efteråret sætter vi fokus på teatret for små som store og arbejder for, at vi med kulturen som bærende element skaber lokale fællesskaber, tilhør og oplevelser.

 

Teater i Haslev Det sker i Haslev by Efteråret
Luciaoptog i Haslev danmarks største

Jul i Haslev  

Julen er børnenes fest og Haslev er som skolernes by fyldt med børnefamilier. Det fejrer vi i decembermåned med arrangementer og events, Luciaoptog, Julemarked, Juletræstænding og meget mere. Byens smukke hovedgade danner ramme om aktiviteterne der både finder sted i gaden eller hos nogle af de mange aktører der ligger placeret i og omkring Jernbanegade.

Tak for en fantastisk Musikkens måned i april 2024

En måned hvor musikken var i højsædet med fokus på at fremme og hylde de mange kulturelle og musikalske tiltag i vor by. Der er de seneste år skabt mange musikalske initiativer i byen ført an af blandt andet kultursalonerne, B&W live og Haslev festdage, der i takt med årene bliver større og større. April måned 2024 dedikerede vi til at mødes i fællesskab med venner og bekendte for at hylde, og nyde byens mange musikalske lag. Tak for det store fremmøde til de mange arrangementer. 

 

Det sker i Haslev musikkens måned i april